Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Monday, June 28, 2010

Sesuatu yang sangat kontra dalam dunia jogging tanah air...


Ini Motivasi....
.... Mamat ni, walaupun cacat sebelah kaki, tapi selamba jek masuk marathon 50km... Baru-baru ni beliau ada join Standard Chartered KL Marathon gak... untuk maklumat lanjut pasal beliau bole klik kat sini


Ini De-Motivasi....
.... Seorang lelaki ini, baru berusia 25 tahun, tapi meninggal dalam larian 10km dalam acara yg sama.
Tak percaya? Boleh rujuk di sini.

Bukan niat aku nak menakut2kan pelari2 marathon, aku pun dah pernah lari 10km time Energizer Run aritu, Alhamdulillah ok jer... Cuma nak share cerita ni dgn korang...

P/s: Jangan lari dari masalah, kerana you can run but you can't hide... :D

3 comments:

Uruchimaru @ kf said...

suke kata2 akhirmu.........kwn!

Uruchimaru @ kf said...

suke kata2 akhirmu.........kwn!

~suNshiNe~ said...

sekali tgk pic tu tak perasan kaki dia mcm tu..