Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Wednesday, June 16, 2010

Idea2 Genius di Kedai Mamak NZ : Perbualan sepasang couple yg meraban

Perbualan sepasang couple yg meraban di kedai mamak NZ

Si Lelaki : Awak ada rasa macam kat tepi sungai atau air terjun tak?

Si Pompuan : Tak de pun.. nape?

Si Lelaki : Ye laa, cuba awak tengok gambar kat tepi dinding tu..

Si Pompuan : Owh, ada gambar air terjun ke...Tapi cam xde effect pun..

Si Lelaki : Tu la pasal... patutnye NZ ni pasang mini air terjun, bila dengar ada bunyi air mengalir, barulah ada feel sket...

Si Pompuan : Tapi KOs nye mahal laa bang..

Si Lelaki : Ala, ape susah... buat laa tempat basuh tangan sekalik dgn mini air terjun tu... 2 in 1 hape.....

Si Pompuan : Kalo camtu, baik die buat tempat basuh pinggan skalik... 3 in 1!

Si Lelaki : Ok gak tu, baik dia buat tempat dobi skalik... 4 in 1 :)

Si Pompuan : Bang, ni tempat makan... bukan tempat dobi OK....

Si Lelaki : Hahahahar...
                 Ok, baik die buat tempat mancing skalik... sambil makan, borak2 kosong, baik mancing skalik..

Si Pompuan : Hahahar... Dah le tu, malass nak melayan abg nih.. huhu...



P/s: Hurm, aku rasa idea2 ni okay hape... Hahahar... :p

8 comments:

iniAKU said...

haha..aku nak tempah satu utk kenduri bole?

emasha.blogspot.com said...

agak merepek jugak la..cmne incik amin dpt mrekod segale perbualan diantara Si Lelaki dan Si Pompuan itu..urmmm..conpius?


Kenapa Kita Tidak Ingat Semua mimpi kita?

misz myza said...

Hahhaha..kelakar dan sengal la kapel ni.. ke kapel ni adalah tuan umah??? kantoi di situ... :p

fndrocka said...

ni lawak malam jumaat ke bukan?

Latest Entri : Peluk Cium Romantiklah sangat

Encik aMin said...

hahahar.. biarlah rahsia... :p

nuRuLain_zAiNi said...

erk> xfhm bleh ? haha

khalidahmacambaguss~O_o said...

x sangka ko ni spesis suka dengar perbualan orang...hahaha...

atau ko sendiri nye perbualan nih? haaa....sila jawab...;p

HairiAks said...

Haha.. couple yang paling sengal abad ke 20.. ha3.. lucu r.. selamat Hairi x berguling2 dengan kawan kawan dkt opis ni.. he3....