Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Sunday, June 27, 2010

Kenapa FIFA x benarkan Perlawanan Mix Lelaki dan perempuan?

Kadang2 aku boring jugak bila tengok bola, sebab yg main semua lelaki jek... Silap2 bole jadi Gay aku ni karang...  So, aku tertanya2, Kenapa FIFA x benarkan Perlawanan Mix Lelaki dan perempuan? Kalau ada perempuan main sekalik, at least bole laa aku menjamu mata sket, huhu....



Owh, ini sebabnye rupanye... :p

8 comments:

Fiq said...

bahaya..! uish tak boleyh..

Uruchimaru @ kf said...

bhahaha..gelak kite tgk pic itu..

http://uruchimaru-kf.blogspot.com/
slm sejahtera lompat tikam
kite suda tukar url blog hrp maklom ea..

nuyuEna said...

klaka seyh gambar tuh..hahahahha

spek biru said...

hehehe.. kenapa stiap game hanya 45minit...haaaaaa...

syue said...

HAHAHAHAA. bangang gilaa. tak tahan tol XDD

fifa tk kasi prmpn main, sbb nnt habis game, mostly player mst nak tukar jersey dorg dgn lawan. klu prmpn yg main, erm.....? hahahaa.

~suNshiNe~ said...

ada hati jugak eh nak tgk pompuan main bola...hehehe..

rhapsody LiN said...

hahaha~
x ley blah betul... :DD

Fiq said...

kalau pompuan men pon boley tuka jersey gak aper... bahahahaha

bilik loker kan ad. :P