Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Wednesday, June 30, 2010

Kenapa adik takmau pegi sekolah...

Kakak aku tepon tdi, so borak2...
Ini cerita dia..

Amalin @ Adik (anak buah aku) tetiba jek merayu2 nak ikut gi skolah mama nyer (mama nyer keje sebagai cikgu)

Mama... adik nak pegi sekolah mama laa...

Apasal adik nak gi sekolah mama nyer? skolah adik kan best...

Tanakk... nak pgi skolah mama...

Nape, teacher adik kan best...

Merengek-rengek....

Bila tanya2 psal... last2, baru tahu, yg die tanak pegi skolah tadika die sebab teacher dia suh dia jangan pakai pampers..
Sebab umur dah 3 tahun dah.... hahahar...

laaa... sebab tu je pun...
ish, budak2 kecik ni, buat perangai plik2, pun nampak comel je kan... :p


Ni la makhluk kecik tu...

P/s:  Gambar adik2 aku terpaksa digelapkan utk mengelakkan gangguan2 yg tak diingini... :p

2 comments:

izyani_azahari said...

hehe. comel je. sebab tak nak pkai pampers ek? haha. comel!

xazryx said...

haha .budak kecik .biasa la .