Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Thursday, June 17, 2010

Officemate ku yg kelakar !

Officemate ku yg kelakar !

Semalam aku n my girlfriend ladyfriend colleague jumpa dengan customer, so borak2 laa pasal bola world cup. Tengah sembang2 tu, my colleague ni pun nak jugak laa menyampuk walaupun xbrape tahu pasal bola,
Gambar hiasan semata-telinga :p

Maria: Hari itu aa, I tengok sekijap laa, ada satu game yg seri 0-0. Penat2 main aa, tapi dua dua team tak dapat point langsung..

Aku: Hurm, maria... Kalau seri diorang dapat 1 point laaa...

Maria: Aiyya, tapi diorang seri 0-0 maaa, mana dapat point langsung! Bukannye seri 1-1 maa..

Aku: Aiyyakk, memang laa.... Tapi dalam bola, kalau menang dapat 3 point, seri dapat 1 point, kalah baru 0 point lor...

Maria: hehehe.. ye ker... hahar...


P/s: Rasa nak gelak guling2, huhu...

3 comments:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

hoh..harimau ketawa...takut seh...hehehe..

Miro Armyrule said...

adeh..kesian...ahaks

Stargone said...

haha!! sweet gila awek tu.