Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Saturday, June 12, 2010

Kenapa tarikh2 ini diisytiharkan sebagai Tarikh GAMPANG!!?


Hari ini dalam sejarah! Memang highlight of the week laaah, tahniah encik aMin... :p

16 June 2010 : Tarik Submit Tender (Impian)


14 June 2010 : Tarikh Submit Tender (yg sebenarnya)

13 June 2010: Tarikh romantis. Kenapa? Episod ke-3 bermula di sini. Boleh tahan romantik gak laa cite ni...

12 June 2010 : Tarikh gampang!! Masih lagi buat tender. Banyak lagi xsetel! Harapan utk balik kul 10 malam, tinggal impian. Dah pukul 2 pagi, masih di ofis... Buat dokumen technical write up, BOQ, Pricing, etc, print2, punch, masukkan dalam folder.

4.30 pagi: tertido jap
5.00 pagi: terbangun balik. sambung buat keje...
6.30 pagi: YES!! Settle!! Gerak balik umah.... TIDO!

11 June 2010 : Tarikh gampang! Baru tahu yg kena submit tender pada hari Isnin, bukannye Hari Rabu!! Ape lagi, kelam kabut laa siapkan tender hari ni jugak.. kalo tak , memang xsempat laaa beb... Ok, budget balik kul 10 malam laa. World Cup punya Opening, mmg dah confirm miss punya...
 
Harap korang faham baca kronologi terbalik nih... hahar.. :p
 
wah, aku lebih kurang macam ni laa semalam, huhu... :p
P/s: you guys always working hard? or hardly working?
 
 

1 comment:

@yuE said...

apakah????????????????0_o