Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Saturday, October 30, 2010

List of Costume Shop in Klang Valley - Senarai Kedai Kostume Halloween

My colleague have done a brief search on the Internet and here are some websites of costume shops around Klang Valley...

 Please do share with us if you have any other costume shop you know of.... Thanks... :)



http://www.costumeworld.com.my/contactus.html = Kota Damansara

http://www.centuryfiesta.com = Desa Sri Hartamas

http://www.costumesempire.com = Wisma Central, Jln Ampang


http://www.abracadabra-costume.com = Plaza Puchong

http://cluelesscostumes.com.my = Damansara Perdana

Costumes \'N\' Parties = City Square Jln Tun Razak

http://www.melodycostume.com.my/ = Jalan Besar, Kepong

www.cantiquecostume.com  = 22-1, Jalan Sulaiman 1, Taman Putra Sulaiman, Ampang


P/s: Jangan takut hantu melebihi takut kan Tuhan... :)


Sunday, October 24, 2010

EHOZA! saya mesti pilih... 18SX - RM18Million - 1800 Member Baru...

Di sebuah kedai mamak kopitiam, seorang mamat poyo sedang khusyuk melayari laman webhttp://www.ehoza.com/v4/forum/contest-competition/133244-ehoza-blogging-contest-2010-a.html Tiba-tiba....



Anelka : Yo yo.. Amin, whazzup2?
Amin    : Waalaikumussalam Bro... I know u are a nigger, but u are muslim rite?
Anelka :  Ops, terlebih sudah... Wah, beli iPhone 4 baru nampak? Website mende yg hang tengok tu bro?
Amin    : Ehoza...
Anelka : Sounds kinky... Is it an adult site?
Amin    : Yes, u can check gambar2 minah rempit yg cun lagi hots di sini: KLIK Laa...
Anelka : Bagusss.. baguss... Meleleh gak ayaq liur aku... I loike this one too... LOL... :p

(Tiba2 datang Apect Apek bawak-bakul-jual-CD pirate)
Apect Apek : Boss... mau bili CD, ceritat baru-baru punya..
Amin           : Takpe laa tima kaseh... Sye dah xbeli cd2 skang, donlot je kat Ehoza, Movie, MP3, Software, Komik, Ebook pun ada...

Anelka : Oooh... patut laa aku tengok ko happy jek, duit banyak... Aku skang ada masalah kewangan laa bro.. My Dad marah I sebab I xfokus kat study, asyik kacau minah2 kilang indon jek... So dia dah potong duit belanja I....

Amin: Banyak peluang nak buat duit ni kalo ko rajin sebenarnya, try ko check kat ruangan Bisnes kat sini . Senang2 bole buat duit bro... Easy money beb... Kalo nak main Forex pun, bole blajar kat sini... Ramai pakar2 kewangan, pakar2 kamera DSLR, pakar2 merepek kat Ehoza nih..

Anelka : Gua kadang2 boring laa berforum online jek bro.. Gua nak gak jumpa secara Real... mana laa tau ada janda aweks yg suka dgn Nigger macam I nih...
Amin   : Eh eh... Kitorang pun slalu ada gathering lor.. Aritu gua pegi Pangkor, lu tengok gambar gua kat sini . Pastu gua main-main air kat Taman Desa Waterpark... Diorang semua ni mmg kelakar giler... Contohnye macam Pak Cik Zappa, Mr G, Untouchable, Oweimiz, Prodigy, etc etc.

PON! PON ! 

Lisa Surihani : Hai gays guys...
Anelka          : Wah, kereta Lancer baru siot.....
Lisa Surihani  : Biasa laa, I kan tengah laku skang, mesti laa sambar kete idaman ni cepat2...
Amin             : Sayang, u tau tak Mitsubishi adalah dalang di sebalik serangan Pearl Harbour ?
Lisa Surihani  : Owh, ye ke... baru I tahu... U ni mmg banyak ilmu2 pengetahuan... Ni yg buat I sayang kat U ni...

Anelka          : Oooo... Ini laa rupanya rahsia ko pikat aweks2 ko ek... Sume nye dari Ehoza rupanye....
Lisa Surihani  : Aweks2 lain??!! 
Amin              : Eh, xde Sayang... I dengan Diana Danielle & Juliana Evans hanya kawan biasa je....
Bro, Gua nak pegi dating dulu, ko check laa website tuh sendirik ek...: http://www.ehoza.com/v4/forum/


Adios Amigos... ~ 

P/s: Jemputlah join kontest nih : http://www.ehoza.com/v4/forum/contest-competition/133244-ehoza-blogging-contest-2010-a.html - boleh menang RM100 + domain + hadiah2 lain... :)



Saturday, October 16, 2010

Kes salah order makanan/minuman

Sumber: Kereta Kebal (lawak selingan, tiada kaitan dgn entry di bawah, haha..)

Ape mende yg paling annoying kalo korang maka,n kat gerai/restoran?

A- Makanan lambat sampai
B- Orang yg sampai lagi lambat drpd kita, dapat makanan lagi cepat.....
C- Makanan yang sampai, lain dari yg kita order
D- Semua di atas... :)

Tapi hari ni aku nak cerita pasal jawapan no C.
Pernah sekali tu aku order jus tembikai susu atau nama omputeh nyer honeydew... Tapi yg sampai adalah... Jus Tembikai + Susu pekat manis !! Wah, sesuka hati dia jerk....

Tapi member aku kena lagi best... Dia order Teh Halia (mungkin bertujuan utk mengempiskan perut yg semakin maju ke depan itu)... Tapi, last2 bila sampai air tuh.... Muka dia berkerut2 lepas minum...
Sekali dapat TEH HORLICK Daaa!! Hahahahar... Tak pernah2 orang minum kombinasi cenggitu...

Mesti writer waiter tuh tulis T.H je kat kertas tuh, pastu Si Pembuat Minuman tu plak terlebih genius mentafsirkannye sbg teh horlick... hahahar... giler ah ding dong...


Sekian sahaja utk malam ini, gua mau titon... daa.. :)

Friday, October 8, 2010

Pengumuman pengumuman... ibu-ibu bapak-bapak... Nama url melayu telah dijajah oleh bahasa asing, Kementerian Pelajaran sila ambil tindakan !

Pengumuman pengumuman... ibu-ibu bapak-bapak...

Blog lompat tikam sudah bertukar nama....
dari aminpunyastory.blogspot kepada -----> http://jumpstab.blogspot.com/
Jumpstab adalah nama lain lompat tikam dalam bahasa latin kuno (xpercaya? tanya laa A.Samad Said)


Kalau di google jumpstab, akan dpt gambar nih... ape motifnye? Mana laa aku tau... :p



Di kesempatan ini , aku dengan salah seorang aweks aku, ingin memberi ucapan video Selamat Hari Raya . Sila klik di bawah ini...











Huh, tak dapat klik? Memang tak boleh klik pun... acah je tadi tu...
Maaf Zahir dan Batin... ;)


Friday, October 1, 2010

Album terbaru dari My Chmical Romance = "Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys" pada 22-11-2010 !! (Lyric Nanana)

Kepada fan2 MCR, inilah single terbaru mereka yang bertajuk "Na na na" na na, ganu kite...



Terdapat sedikit elemen tak baik dalam video klip ni, gunakanlah akal budi bicara masing2 utk menapisnye...

Tak sabarnye nak tunggu 22hb Sebelas.....

sos: http://www.mychemicalromance.com/