Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Tuesday, June 29, 2010

Excited, tapi takmo excited sangat, huhu... :p


Baru dapat a good news tadi. Perasaan hati sungguh gembira, excited sangat2...

Tapi xconfirm lagi.. Tak nak letak too high expectation, sebab takut tak jadi,or indah rupa dari khabar...

Harap2 jadi, dari good news menjadi great news... :)

Ngee... berdebar2 siot... Macam menunggu kelahiran anak sulung plak rasanya (cheewah, bila masa plak ko ada pengalaman menunggu anak sulung?) hahar...

God, please make this a great news for me... :)

Will update the status in this few weeks... :D
 
p/s: sama2 laa doakan yg terbaik untuk aku ek...
 
Have a nice day guys..

8 comments:

xazryx said...

ape bende tu ?nk tau gak .hehe .

zaza said...

perhh suspens jew..
ingt kan btol nk dpt anak...huhu

cik panadol said...

wah..betol2 excited...kite yg baca pon turun leh rasa excitednya tu...
ni yg nak tau cepat nih!

Amir Izzat said...

salam,
wah! wah! pasal apa nie? ha...cepat2..nak tahu gak..

rhapsody LiN said...

mcm baru dpt awek je.. betul x??
haha~

Lelaki Ini said...

insyaALLAH....

DaHLia said...

ermmm mende apa ni? tak sabar ah nk tauuuuu

saudagar gaRAM.. said...

dah confirm..

silva pegi utd