Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Thursday, June 24, 2010

Cara nak tolong Blog yg korang Follow.

Mungkin ada yg tak tahu, mungkin ada yang terlupa.
Bukan dengan setakat add jer.
Tapi kena buat step ini:



STEP 1: Pergi dekat Tab Design, Tab Page Elements
STEP 2: Pergi ( atau create kalau xbuat lagi) kat "Blog List" Widget

STEP 3: Tekan butang "ADD TO LIST"
STEP 4: Tekan butang Blogs "I'm following"

STEP 5: Klik "Selects ALL"
STEP 6: Tekan ADD
 
 
Maka, baru laa Bloggers yg korang follow tu akan dapat backlinks daripada blog korang.
Senang kan? :)

P/s: Follow laa my blog, U jump I jump... :p

5 comments:

Lelaki Ini said...

thanx!

encHIx laNDax said...

alamk~nak kene letak gak ke?x berat ke blog?heheh

Khairunnisa' said...

Backlinks tu apa? (I'm still a noobie in Blogger)

cleoputri said...

folo la balik...huu~

I n n z said...

kalo ltk banyak2, akan buat blog jadi berat .
;)