Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Thursday, June 3, 2010

Lagenda Budak Setan dah start ditayangkan di pawagam: 3 June 2010

Yeah, setelah sekian lama ditunggu-tunggu, akhirnya movie ni dah pun kuar start hari nih...  :)

Adaptasi dari sebuah novel terlaris Malaysia.
SEBUAH LAGENDA CINTA TERHEBAT MUSIM INI.
Filem yang pasti akan merobek setiap perasaan penonton.
Empat jiwa dengan empat rahsia cinta.
Merungkai rahang jiwa KASYAH, AYU, AZMI & KATERINA.

Cakap banyak tak guna, mari kita tengok Official Trailer Lagenda Budak Setan nih...


Amacam, mesti teruja kan... Tengok die punya camera movement je, aku dah tertarik....
Marilah kita beramai-ramai menyokong Filem Lagenda Budak Setan Lisa Surihani, hahahar... :p

p/s: Ahadiat akashah pun ada blog rupanye... http://www.ahadiatakashah.org/

2 comments:

Wan Perlis said...

baru kau kenal sapa kasyah

Hidayah Ismawi said...

Akan tengok hari ini ! Yeay!