Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Thursday, June 17, 2010

Cara baru blogwalking yg lebih efektif menggunakan Wawwi Matrix Widget - Penjelasan yg paling ringkas

Tengok, kan ke dah ada link blog Lompat Tikam kat blog Dahlia Journal yg fofuler tu.. :)

1. Widget ini membolehkan kita exchange link dgn lebih senang. Maka kebarangkalian utk naikkan trafik jadi lebih tinggi.

2. Dan sistem ni, dia bagi points utk setiap blogwalking yg kita buat. Tapi hanya akan start pada 1 Julai ni.

3. Untuk maklumat lanjut bole pergi ke blog mentor aku di sini : Cik Dahlia Journal :P


P/s:
Sistem ni macam MLM je... which should be very good in this blogging industry !
Ape lagi, join laa group aku, n aku akan jadi lebih rajin blogwalkin ke blog korang.... :)

Selamat berwawwi matrix ! :)

6 comments:

khalidahmacambaguss~O_o said...

dah macam MLM sistem piramid laks...hehehe

eNaSaN said...

wah camtu ye...


leh nk join nie..hik3

TeRRoRRiZZ said...

leh try nih...

DaHLia said...

tu aaa peenrangan tapi sis pun mcm blur gak..layankan jer..haha

Kyosingcat said...
This comment has been removed by the author.
Kyosingcat said...

huhu ntah laa, aku dah bincangkan dgn beberape org...tp ape yg kitorang nmpk..wawii neh cume listkan blog dier n geng2 dier...blog2 org yg join mane? huhu...tah laa, aku dah buang..tah betol tah idak

Up Traffic+BackLink :)