Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Monday, June 14, 2010

Celaka punye mamat yg makan kt NZ Curry House !!........

Semalam, tengah aku lepak2 dekat NZ Curry House yg dekat blakang Wangsa Walk tu, tiba2 aku rasa bahagian lutut seluar aku melekat kat something! Aku dah agak dah amende yg melekat nih, dan bila aku tengok... SAH!
ada sisa Chewing Gum yg ntah mamat bodoh mana ntah lekat kat bawah meja.
Serius bengang siot! Kalau aku jumpa mamat ni, memang aku ludah chewing gum terus ke rambut die!

Terpaksa lah aku buang chewing gum tu guna tisu, sudu n garpu. Mengenangkan adanye bakteria DNA air liur kotor si penguyah bangang tu kat chewing gum tu membuatkan aku rasa jijik giler!!

















Takpe2, kita jumpa kat neraka nanti bro... Bole laa aku tengok macam mana rupa orang yg bodoh bangang ni... :p

P/s: Kalau ada sesape antara korang yg ada perangai buruk camni, sila lah insaf dgn kadar yg segera kay...

3 comments:

cik panadol said...

mmg pengotor la sape2 yg mkn chewing gum pastu men buang merata2....

Jantan Keparat said...

uiks!!!
ak pun mnympah giler kalo kene!
adoyai!

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

euuuuuuuu...pengotornya si "pelaku" tersebut...eiii..yaks..