Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Sunday, July 18, 2010

Penjara Khas utk Pengamal Ilmu Hitam


"Diceritakan bahawa Penjara Pudu ada penjara khas untuk pesalah ilmu hitam. Penjara tu special sebab di luar dindingnya telah ditulis dengan tulisan Ayat2 Suci AL-QURAN. " sumber: http://cikgufiq.blogspot.com/

Betul ker ni? Ada sesape yg pernah masuk Pudu Jail yg boleh clarifiedkan mende ni??

Tapi mungkin ini hanyalah daya imaginasi dari cerita hantu yg terhangat di pawagam sekarang nih, iaitu filem Mantra!!
(Bukan Mumbrraaa ye, itu ialah cite Thunder thunder thunder Thunder CAT!! ) ahaks...

Aku belum berkesempatan menonton cerita ini, tapi member aku yg dah tengok cakap,
"Bila dah abia movie ni pun, aku masih terngiang-ngiang kat telinga mantera2 yg diorang jampi serapahkan itu".

Fuyooo... adakah btul movie ini bagus, atau member aku tu je yg xkuat semangat? Ntah la labu...

P/s: Kalau smayang cukup, takyah takot mende2 ni.. tapi, cukup ke? :p

5 comments:

hiro said...

ahaha..stok baru la cte Mantra

Cikgu Fikri said...

huuhuhuh,,,,jgn lah ltAK nama aq..
segan seh...
hahahahah..
yg psl penjara khas tu,
aq pown tak pasti LAH..
aQ SESAjer jerk tulis..
sebab cter tu cm real...
huhhhuu...

Uruchimaru @ kf said...

jgn tgk citer ni.merapu aje ni..

Sharinginfoz said...

tak tengok lagi citer mantra ni

Sendra said...

aku biasa kurang amek port pasal filem2 dari negara kita ni..entah pada aku banyak dari mereka membawa minda kita semua macam kebelakang pulak..entah lah..kau bayangkan lah cerita2 banyak pasal hantu2 apa semua..tu pendapat peribadi aku je tw..macam cerita mantra ni,benda tu meungkin memang mebawa mesej tersirat,tapi kalau boleh mepengaruhi emosi kepada penonton..macam bad influence je?

Sokongan anda kepada blog kueh tart selama ini sangat bermakna buat diri saya..terima kasih daun keladi.

-Sendra.