Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Wednesday, July 14, 2010

Nikmat Meniduri.... 18SGT PNT

Smalam gua tidur 3 jam je, bukan sebab tengok bola yek (gua slalu kantoi tertidur bila tengok bola, hahar... ), tapi sebab kerja... Nak setelkan presentation last minute... Pastu tadi seharian banyak keje, memecahkan otak menjawab soalan2 dari customer...


So sekarang i need sleep so badly... tapi ada follow-up yg kena antar malam ni...
N esok, kena ready utk keje yg menimbun...

Perut aku pulak buat hal... setiap setengah jam, ada rasa sakit... Tapi sakit dalam 1 minit jek... Gastrik ke ni? Demn...
Nak jumpa doktor pun xde masa.... Try laa esok pagi, escape jumpe doktor jap..

Owh, lepas hantar email ni, aku mahu meniduri selimut ku... Mata, maafkan aku kerana menghamba-abdikan kamu...

P/s: Before ni, tak teringat lak nikmat leh tidur lama2 setiap hari yek...

3 comments:

~~Masha~~ said...

huhu..biase la kje..kalau wekend mmg sgt dinantikan la, sebab bley ganti xcukup tdo time weekdays..:-)..Makin tua makin krg tdo rasenye..nasibla mataku ini..

meor-name-depan-ku said...

last skali gua kene lompat tikam....
kat pekan.

2004 kot?

sebelas said...

ingatkan menikmati ape ler tadi :D





http://nomborsebelas.blogspot.com/