Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Monday, July 19, 2010

Award Entry Terbaekk Minggu Ini (Week 29 2010)


Yeah, TORA datang lagi dengan alat mainan Gasing Entry Terbaeikk!!
Wah, boleh berpusing2... Fuyooo... Hebat2...
Bateri adalah dijual secara berasingan.

Dah cukup merepek, entry2 di bawah adalah terbaekk di kaca mata En.Amin pada minggu ini (minggu 29 2010). Layann ~

1. http://emailkelakar.blogspot.com/2010/07/sumpah-lawak-hahaha-sketsa-paling-lawak.html
Entry ni pasal lawak2 yg Encik Posmen dapat daripada email. Secara jujur, lawak No.1 and No.2 tu kelakar gilak! Tapi yg seterusnye tu agak kureng laa... :p

2. http://www.kubakoya.com/2010/07/lawak-hari-khamis-malam-jumaat-hak.htm
Yang ni plak, En.Khairi telah modifiedkan lawak No.1 daripada Entry di atas... Memang terbaekk wok... :)

3. http://theotherkhairul.blogspot.com/2010/07/adakah-bahaya-shisha-lebih-dari-rokok.html
Shisha adalah 400 kali lebih bahaya daripada rokok. xpercaya?

4. http://kehidupanlandaxdidunia.blogspot.com/2010/07/perkara-yang-aku-benci-bila-blogwalikng.html
Aku setuju sebab mende yg paling aku tak suka ialah Music AutoPlay tu... Ye laa, ko tengah layan lagu, tiba2 sebokk je lagu yg xdiundang datang mencemarkan pendengaran... :(

5. http://aminpunyastory.blogspot.com/2010/07/hantu-karipap-di-kmns-kolej-matrikulasi.html
Cerita pasal Hantu Karipap.. eh, macam pernah nampak je link tu.. Gila Glamour btul... Hahahar... 
Lantak ah, blog aku hape... :p

P/s: Semoga korang2 dan juga aku, mendapat perkhabaran baik dalam minggu ini.... :)

6 comments:

Lelaki Ini said...

terbaik!

Uruchimaru @ kf said...

tahniah pd pemenang!

Kie-yu said...

kikiki~
pestime tgk award cmnih
cayalah!

Sharinginfoz said...

bagus ni bagi award kan

Khairi said...

kawe raso kawe ada hati nak tiru award lagu ni heheheheh.

daripada awards blog, baik bagi award kat post dia, sbb tak semua post blog best kan kan kan hehehe

timo kasih cik amin, nnt kawe belanjo lopat tikam!!

encHIx laNDax said...

Trimas Lompt katak!eh,Tikam!!aheheheh