Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Thursday, July 8, 2010

Kenapa abah pegang tangan mama??

Senario: Kakak aku baru tengah sedih about something, then time tu adik aku borak dgn dia dalam tepon. Then, adik aku cakap laa jap dgn anak buahku, si kenit yg umur 5 tahun tu..

Amalina yg perasan Princess sokmo.... ~

Amalina(anak buah): Madeh (panggilan utk adik aku), tadi mama nangis...
Madeh   : nape mama nangis?
Amalina  : Tatau... Pastu Abah pegang tangan mama..
Madeh   : Nape abah pegang tangan mama?
Amalina  : Ye laa... Abah kan nak kawin dengan mama...
Madeh   : Hahahaharr... Pastu skang abah belum kawen dengan mama laa?
Amalina  : Belum laaa...
Madeh    : Ahahahahah ... Kelakar laa kamu ni, ahaks.. :D

P/s: Seronots btul lyan budak2 nih... :p

7 comments:

fadhlihamdan said...

haha. budak2 memang comel. jawapan kadang2 kite takleh pikir.

xazryx said...

haha .bdk2 mst tny soalan pening2 .

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hikhik..lucu la:) kem slm kat girl tu yee..:))..

Lelaki Ini said...

hahaha
macm2!

iqbalsyarie said...

alahai...comelnya~Latest post:Bahan mentah utk rujukan

khalidahmacambaguss~O_o said...

comel...saye suka anak buah kamu...haha

aNiS tHe BumbleBee said...

hahahhaa!seronok...kadang2 terdiam kita bila dgr budak2 ni berkata2..