Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Saturday, July 17, 2010

Bermain air di Taman Desa Waterpark dalam event Jom Kecoh Ehoza.com

Korang pernah join Ehoza.com? Pernah main air kat Taman Desa Waterpark? Pernah pergi Pangkor?
Ye, aku pernah pergi ke tempat2 ni sebab aku join Komuniti Forum Online Ehoza nih... Best woo... Walaupun baru first time jumpa, macam dah lama kenal. Diorang semua ni kelakar giler, n sporting habiss!!

1.Baru sampai, dalam kul 10 pagi kot... org ramai tak masuk lagi, memang tenang n lawa siot..
2. Kehadiran 2 orang mamat afro yg menggamatkan suasana... ~
3. Permainan Tren LRT dalam air, serius penat giler nak lari dalam air, kalah joging beb...  Bila sampai, rasa nak tercabut lutut den.. :)

Banyak game2 yg kitorang main kat sini, semua mengikut kumpulan masing2 laa...



1. Ops, aksi panasss!!
2. Pancit giler beb..
3. Wajah2 pemenang no-2
4. Hahahar.. game yg sgt mencabar bagi mereka2 yg kurengg dari aspek fizikal :p

1. Kuak lentang rama-rama dugong style
2. Penyu yg tak bersalah turut menjadi mangsa
3. Askar2 biru Ehozarians...

Memang best laa tempat ni... Siap ada Slide/Gelungsur, pastu ada ombak buatan, n ada jakuzi yg boleh membuatkan telur lelaki masak... :p

Untuk baca entry aku time pergi pangkor aritu, bole klik dekat sini. Panggilan Pulau Ehoza 2010

P/s: Kalau korang nak join, masuk je laa kat Ehoza.com . Tapi hari ni ada maintenance rasanye, try masuk esok... :)

5 comments:

Mr. J pengeRindu said...

best2 main air.. gegege... teringin nak ikut kalau ada event macamni..

kalau bukan kerana Cinta aku merana = pengeRindu

Kie-yu said...

menarik
moh nk tgk gak apokobondo ehoza.com nih
mekaseh sharing yerk xD

mizzura said...

best ker..doule pernah kerja kat taman desa tapi tak pernah singgah desa waterpark pun..

Stargone said...

wwoooo.. nampak seronok weh. kalau lah aku dapat join.. :)

Cik Azeya~~ said...

mcm best lahh.. :)