Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Monday, July 5, 2010

First time menang kontest!


Aku memang dah sangka aku akan menang kontest ni...
Bila aku baca je pasal kontest ni, aku terfikir, hurm... senang je kontest ni..
Kalo aku yg genius dan hampir2 menjadi kartunis Magazine APO? ni yg masuk, konpem menang punye...
Maka, aku pun masuk, and seperti yg dijangka2....
GUA MENANG BEB!! ... hahahahar..

(ayat berlagak xbole blah...) Bukan nye nak berlagak sebenarnye, just nak menceriakan hati korang... :p

Btw (By the way), aku yg no2 tu ek.. Kalo nak baca entry aku yg menang kontest tu, silalah ke sini

Hadiahnye ialah penginapan 2 hari 3 malam di rumah sendiri, dan hadiah patung kuching yg comel ini...
Hurm, ada sape2 yg berminat dengan patung ni?


Akhir kata, terima kasey kepada para penaja iaitu cik Kie-Yu. Silalah singah2 ke blog beliau yek.... Dengar kata, die nak buat byk lg kontest...

P/s: Jangan risau, aku tak akan masuk kontest dia yg next ni, sebab takot menang lagik!! (wah, macam siti nurhaliza plak ko...). Tapi kontest lepas next ni, insya-Allah aku masyuk lgi.... :p

5 comments:

Lelaki Ini said...

tahniah2!

cik panadol said...

tahniah! terror berdialog ye....hehe

Kie-yu said...

same-same kasehhh...
ekekekekek.
tahniah ye encik amin
hadiah kucen kemetot tu dah pos smlm
^_____^

Farid MOFASAD said...

lepas sebulan guna..

bagi gua plak ok.


>>__________<<

~suNshiNe~ said...

comelnya kucen kemetot tu..he3..
tahniah..