Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Wednesday, July 7, 2010

Edisi Terjah Follower ke-300

Ok, cik hidayah ni letak nama blog die pun Nur Hidayah Isa. Memang selamba letak full name, dengan tak langsung menyatakan bahawa blog ini ialah diari hidup dia, dan tempat meluahkan pendapat dia. Beliau ni dah lama blogging, sejak tahun gajah lagi August 2008 lagi ... Entry die xbanyak, kurang dari 10 post utk setiap bulan, tapi follower setia dah ramai dalam 300 orang gak, n ramai yg rajin mengKomen dalam setiap post. Dan nuffnang die pun selalu jaga dan celik.
Silalah singgah ke blog beliau di link di bawah ini yek.... :)


Follower 300: 7 Julai 2010    : Nur Hidayah Isa : http://nurhidayahisa.blogspot.com/
Follower 200: 16 June 2010 : Encik Khairi : http://hairiaks.blogspot.com/
Follower 100: Sorry tak ingat... :p
Follower 001: around March 2010


Untuk tengok entry aku utk Follower yg ke 200, sile ke sini:
http://aminpunyastory.blogspot.com/2010/06/statistik-pengikutan-dalam-4-bulan.html

P/s: Terima Kasih banyak2 kepada yg sudi follow aku... Appreciate you guys very much :D

3 comments:

cik panadol said...

wah tahniah dah ada 300 follower...teruskan untuk maju lagi ye!hehe

Lelaki Ini said...

besh2!!!
tahniah!!!

nur hidayah isa said...

juz notice bout this entry..ehehhe...tq