Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Tuesday, July 13, 2010

Jangan Percaya Review Filem Predators !!


Bila aku sampai je TGV Sunway, yg beraturnye ramai gilakk, ni semua penangan Twilite:Eclipse laa nie.. Siot je, menyusahkan orang lain jek...Setelah beratur panjang, pilihan yg logik hanyalah Predators, Despicable Me n She's out of me league.. Pagi tu aku baru baca suratkhabar The Star, dia cakap Predators Best!

"...let us assure you that Predators will surprise you.."

So, bila time nak beli tiket, aku pun dengan confidentnya cakap kat brader tiket tu,
"Bang, tiket Terminator dua!"
"Terminator xde bang.."
"Hah?" blur kejap...
"Predator ada laa"
"Haaa, ye ye.. Predator"
(demn, camne bole silap sebut ni)

Sedikit selingan di situ. Ok, bila wayang start, mula2 cite ni membangkitkan rasa pelik n misteri ala2 TV Series LOST gitu... Mungkin pada orang lain menjadik, tapi aku dah tau dah pun apa misterinya. Then, blah blah blah... lawan lawan lawan...
Habis...

Takde ape yg menarik sangat pun... huhu... Ada gak laa part yg kelakar2 sket, so terhibur gak laa...
Konklusi = Biasa2 sahaja...

Menyesall !! Baik aku tengok cite 3D Despicable Me... Macam lagi menarik jek.. :p

Ops, cuma satu je yg menarik bagi aku: Hero dia ialah Hero cerita The Pianist, pasal kehidupan Jews time perang Nazi dulu.
Dalam cite ni, badan dah tough giler, n suara dia garau, nampak berkharisma laa... Tabik pada lakonan dia. :)

P/s: Aku tobat tak nak percaya review suratkhabar lagi ...

5 comments:

Mohd Fadil said...

nasib baik aku tak tengok citer ni ahad lepas...ingat nak tengok, tapi wife ajak tengok eclipse ler..tapi tak beberapa best jugak..

dLa said...

tnggu cte step up 3d laa.
best gempak laa.

ceritasekupang said...

surat khabar juz nak tlong promot citer 2..

Lelaki Ini said...

ak dah tgk..
not bad!
lain owg lain pndgan kowt!

mancai said...

betul tu.. dah tengok agaka kureng menarik citer ni