Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Saturday, July 10, 2010

Masalah Nuffnang tetiba jadi RM0.00


Okay, ini ialah latest akumulatif berjumlah RM80 aku...

 



Then, tetiba jadi RM0.

Wah... Kenapa perkara ini terjadi? Ya betul, kerana saya telah pertama kali first time meng'cash out kan nuffnang saya. Sila tepuk tangan ye... Rm80 utk 4 bulan pertama... Ok la, daripada xde langsung ek, huhu...

Aku cash out pada 30 Jun lepas, sebab ada org cakap kalau cashout hujung2 bulan, lagi cepat dapat cash nyer... Ada sesape boleh verifiy kan kenyataan ini?

And ada jugak orang cakap kalau kita cashout lagi kerap, lagi banyak buffered earning boleh dapat? Hurm.. Cuba try test je laa...

 Have a nice weekend to all of you... :)

P/s: Amin the Human meramalkan German and Spain will win their match!!

3 comments:

dinda.teJa said...

bila nak banje ni!!! hihi
btw, congratz!

DaHLia said...

memang laaa...
sebabnya hujung bulan cashout,
awal bulan dia proses selama sebulan, bulan seterusnya awal minggu ke1-2 dapatlah..
kalo ikut ni, bulan 8 dapatlah :)
leh buat bg duit raya :)

mizzura said...

wah..hebatlah..okaylah tu.. :-)