Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Sunday, July 25, 2010

Makanan yang mampu mengubah pendirian manusia !!

Sepanjang penglibatan aku dalam dunia blogging ni, banyak nama2 blog yang pelik2 yg pernah aku jumpa.
Tapi yang menarik perhatian aku, semestinya blogger2 yang menggunakan nama makanan, sebab aku pun terjebak dalam kancah yang sama, ahaks... 


Tak percaya? Tengok lah sendiri, dan jadilah juri untuk menghakimi kekreatifan aku mereka2 ini:

1. Lompat Tikam : Tak tahu apa itu lompat tikam? Google lah sendirik... Huhu...~
2. Sang Karipap   : Bila Karipap boleh bercakap ~
3. Nasi Puteh    : Aku bukan tokey kedai nasik, aku cuma makan nasik...
4. Kueh Tart     : CEO kuih tart
5. Roti Kacang : Kesedapan di jiwa, zaman berzaman....
6. Planet Jambu Gewdiks : Hanya sekadar blog
7. Teh Ramuan :
8. Buah Pauh Mango Stan : A long journey
9. Petai Budu Durian        :  Asam masin garam kicap manis.
10. ____________ :  Ada calon untuk mengisi tempat no 10 tak?

Sila-silah singgah ke blog kami... :)
P/s: Kalo ada lagi blogger2 makanan yg korang tahu, sila tambah ek, aku ingat nak list down kan semua2... heheh...

3 comments:

Mr Noble said...

7. Teh Ramuan :

mana description nya?

Zinedine Zaiddin said...

Nama makanan memang best..wakaka~

nasikputeh said...

huhu...
aku tau sikit blog makannan ni..
erm..cube try google

-beskot:aku blogger jalanan
-sekut tawar
-kerak nasi
-limauputih
-sardin itu ikan
-secubit garam sesudu gula

anyway.. thanks ingat kt aku.. terharu dow~

T_T