Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Wednesday, July 28, 2010

Alhamdulillah... Dapat lagi buffered earning yg ke-6...

Memula suspens gak sebab rasa cam dah lama tak dapat BE, ingatkan Nuffnang dah merajuk serik dengan blog aku nih, tapi syukur Alhamdulillah, masih ada yg sudi & sayang, ahaks...

x banyak pun kan? huhu...


 
By the way, ini lah iklan BE nyer...



Cuba lah klik, ni untuk add Twitter Digi or FB Digi, so korang bole tahu latest update daripada DiGi macam live event ker, promosi I-Phone ker, BlackBerry ker...

7 comments:

Khairi said...

sekali dia tidur la bro haha. jap aku refresh. bila dpt BE, kena cepat2 up trafik dgn blogwalking hehe. BE tanpa trepik mcm bersenggama tanpa inzal haha

cik panadol said...

jeles la en amin senang2 je dpt BE...sy ni payah betol nk dapat... :(

Mr Noble said...

bile campur2 semua, jadi byk tu :D

mizzura said...

yeah...saya pun baru dapat 2 buffered..yeah...

Sya Isya said...

wah! banyak tu..huhu..tapi mestilah amin kata sikit je, sbb amin selalu dapat lebih banyak..@_@. tahniah!

Kie-yu said...

tahniah :D

R4T punya dari aritu 4 bijik je
huuu

Cik Q said...

XPENAH DAPAT LANGSUNG PUN.CAMNE EK.XTAHU LA...AJAR LA CIKIT