Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Sunday, August 1, 2010

Dari Radio ke Blog : Hot.Fm Era.Fm LompaTikam.Fm :)

Kisah 1:
Ada mamat komplen kat Era pasal ex-boss dia: "bekas majikan saya dulu janjikan nak bagi rumah kek pokojo dio. Bilo kami sampai, bukan dapek rumah.. Tapi khemah!". HAHAHA kesian tp lawak gile ni hahaha

Kisah 2:
Radio Hot.Fm cerita tentang kebetulan. Sorang mamat ni cerita, once upon a time, dia naik lif yg ramai orang, pastu rasa nak kentut sangat, tapi terpaksa tahan sebab takut kantoi, sure malu giler. Kebetulan, ada orang lain dalam lif tu kentut, so dia pun join laa kentut skalik... kebetulan... kebetulan.. Hahahahar... :p

P/s: Memang tak pernah terfikir kes Kebetulan yg macam ni, huhu...

7 comments:

Mr Noble said...

haha!

velasrizal said...

kt dlm radio sume citer lawak je skrg ni kan..

Kad Touch n Go Petronas Edisi Mercedes GP Petronas

diana said...

selalu kalau naik liff saye
memang tak suke kalau ramai2.
jenis bontot yang kurang ajar tu
tgh ramai2 orang tu
la dia nak kentut pun..

I n n z said...

gile tak senonoh .
haha!

Uruchimaru @ kf said...

mmg tak mnnh yg kentut tue boleh tumpng kentut ekk!

FarhanaDr said...

Eh.. Kebetulan.. Saye pon suke wat camtu gak.. Hik hik.. :p

- tipoo jek (_ _!) -

Lindonut said...

sengal!! hahah!