Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Saturday, August 21, 2010

Gambar eksklusif pemain badminton negara yang panas!!

Lihatlah aksi2 ini... Inikah bakal pemain badminton negara yang akan mengharumkan nama negara di Sukan Olimpik Uganda 2086?

Ini ialah gambar sebenar, bukan edit2 ek... Punyelah hebat aku smash, sampai bengkok raket beb... Pernah ker korang nampak player negara main sampai cenggini? :p


1. Gaya Sommersault berpusing... Kelajuan bola tangkis adalah 110km/jam. Sangat mematuhi undang2 jalan raya Malaysia... (Sebab takut kena saman ekor.. :p )
2. Gaya katak lompat minum petang... Lin Dan dah lama pujuk nak tahu rahsia taktik nih..
3. Translation : Majulah sukan untuk ini negara, 1 Malaysia, yg kaya akan tetap kaya... Yess lah..


Majulah badminton untuk bentuk perut yg cute.. :)
Best kan company aku buat event2 camni... Sila jeles..

Playing badminton is not about how fast your Smash is.. It's about playing wisely using your brain, where you placing your ball.. How you control your ball, added with some trickery move... and winning is not the goal, but it's all about FUN!!  - En. aMin
Wah, macam terer jek, padahal hampeh jek, hohhoho... :p
Satu je yg aku takut bila main badminton malam2 ni... Takut kena paru2 berair. Sebab bila balik, mesti kena mandi dalam kul 10malam.. xbaik utk kesihatan? hurm... ..

P/s: Raket bengkok itu sebenarnye sebab member aku terpukul tangan partner regu dia... giler ah ding dong...

8 comments:

Amir Izzat said...

salam...la,mana yg panasnya? kah3..

ganas bebenor sampai raket jadi gitu..mesti kelajuan dah sampai 200 km/j. hati2..nanti surat sampai rumah. ahaks.

p/s: den tak reti main bandminton..hehe

Mr Noble said...

haha! igtkan betul2 punya :p

makdara TERDIVA said...

selalu main dgn anak2 jer.. :)

MOFASAD said...

kuat giler tangan kawan member lu 2 sampai rosak raket tu?

sop said...

perhh.. mmg laju giler smash tu..

tu dewan sekolah mana?

khalidahmacambaguss~O_o said...

menang gaya la encik amin ni...haha

Mimie.Candy Cane said...

ayat 'yess lah' tu aku suka..ada something funny dlm life aku dengan ayat tu..hehehehe


ape pun,aku harap lin dan cepat2 insaf bila bace entry ni.:P

Encik aMin said...

makdara: latih laa anak2 jadi cam lin dan..

mofsad: member gua mmg sume tgn kuat2 blaka.. :p

sop: ni kat sekolah Tsin Jun taman maluri

khalidah: tau xpe.. :p