Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Saturday, August 21, 2010

Facebook dalam dunia sebenar : Kebenaran dan kelawakan

Jom tengok macam mana agaknya kehidupan kita kalau semua yg kita buat dekat facebook tu, kena buat kat dunia sebenar... Layann~



creditetions to http://syahirul.com/

Aku paling kelakar time dapat ayam tu... free2 bole buat ayam golek beb... wakakkaka :p

Btw, ape status facebook yg paling kelakar korang pernah baca? Aku nak buat entry pasal tajuk ni plak nanti... :)
P/s: Sebenarnya ramai orang layann facebook sebab kite bosan kan? xde mende lain nak buat... btul x? :)

6 comments:

Mimie.Candy Cane said...

setakat ni status yg buat aku gelak n teringat2 sampai berhari2 datang nye dari blogger peberet aku,brader pipi berbunyi lebih kurang macam ni.situasi : tgk drama kt tv kot.

"Aziz Singah ni kalo gua lempang boleh kena angin ahmar ni,tak abes2 cakap pasal syarikat,gua nak makan nasik pun tak senang"

smpai skang kalo nampak muke aziz singah kt tv memang gelak.

saff'sWords said...

hem, status lawak? setakat nie yang paling lawak, ntah. aku lupa. byk sgt. :DD

Zairie Husin said...

apa yg plg lawak :D

my recent post:
peninggalan nabi s.a.w

Encik aMin said...

aziz singgah = aziz m osman ker? :p

touya said...

myspace dah tua

khalidahmacambaguss~O_o said...

sejak dah serius dengan blog, facebook semakin ku lupakan....