Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Thursday, August 12, 2010

English Premier League - Final Fantasy Football



Ini lah team aku utk tahun ini... Ada apa2 komen?

Aku rasa team aku ni dah cukup kuat dah. Tapi tatau laa... Kalo korang nak suggest player2 bagus tapi murah ker.. Sila2kan lah yek... :)

P/s: League mana lagi yg korang join ek?


7 comments:

diana said...

yang bagus dan murah???
BADRUL BAKHTIAR
hahahha...
gelak kan dia..
gelak kan dia..





uik's!tak baik ketawakan orang di bulan puase..

NaShInArOiNblOgGeR said...

jom join liga aku:

Liga EPL Fan : 751535-228850

Khairi said...

walaupun kita nyampah sama chelsea tapi first game diorang kita kena ambik kesempatan. betol dok kawe royat? hehehehe.

chelsea baru lepas kena belasah dengan man u. so, next game, lawan west brom, chelsea akan bermain dengan mentaliti balas dendam. jadi, kita kena pick chelsea player especially striker. Drogba mungkin out, kalau main pun tak 100%. so, the best bet is anelka. juga midfilder diorang macam malouda dan lampard.

reina akan berdepan arsenal. van persie akan main, so ada high chance reina kena bolos.

hehehe. team kawe. kita tengok nnti. jom join liga. brader kat atas.

Encik aMin said...

erm btul gak tuh, MU pun sama dgn Chelsea...

walaupun kawe xsuko MU, tpi first game lwn newcastle... rugi kalo xamik player MU...

Tapi xleh tengok first game je... sebab setiap minggu bole tukar satu/dua player jek... :)

kawe dah join liga brader kat atas nih, hoho...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

xreti main bola walau game KAH KAH KAH.

Mr Noble said...

aku tak main bende ni. tp aku ada main hattrick. ko ada main hattrick?

zalin said...

aku nak join league ko..code pleaz...