Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Saturday, August 28, 2010

Pembinaan Loceng Mekah utk ganti Greenwich Time - Mark Whalberg ada 3 puting dada - Imaduddin bin Harun syahid di Thailand (Award Entry Terbaekk minggu ini)


http://penyeliaasrama.blogspot.com/2010/08/loceng-masjidilharam-terbesar-didunia.html
Sinopsis: Cerita pasal plan untuk bina loceng besar kat Mekah, n jadikan Mekah sebagai ganti GreenWich Time.

http://besutkito.blogspot.com/2010/08/manusia-punyai-tiga-jari-dan-tiga.html
sinops: Anne Boleyn yang merupakan isteri kedua Henry VII dari England diyakini memiliki 11 jari dan juga tiga payudara….. aktor Mark Wahlberg memiliki puting ketiga di sisi kiri dadanya….

http://faizalpejay.blogspot.com/2010/08/imaduddin-bin-harun-semoga-gugur-syahid.html
sino: Sabtu 7 Ogos 2010 - Almarhum berasal di Yalutong Narathiwat, menetap di Malaysia dan pernah melanjutkan pelajaran di Indonesia. Melihat kepada keadaan mayat dan berdasarkan cerita saksi, jelas sekali bahawa pembunuhan ini telah dirancang oleh tentera Siam laknatullah.

Kejadian pembunuhan orang islam di Thailand ni tak mendapat liputan meluas… Korang mesti ramai yg tak tahu menahu kan?P/s: Marilah kita menginsafi diri bersempena bulan Ramadhan yg mulia ini... Jom beli Al-Quran edisi terbaru dengan tafsir setiap butir patah perkataan di sini (bukan tafsir satu ayat penuh macam yg biasa tu)... Kalo korang beli dan jadikan hadiah raya utk ibu bapa kat  kampung, mesti banyak pahala kan.. :)


1 comment:

Anne Boleyn said...

hahha eh.. ade nama anne boleyn la. betul ke citer tu.