Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Saturday, August 21, 2010

Senarai Review Tempat Makan Berbuka Puasa / Bufet Ramadhan di Restoran-restoran Malaysia

Aku terjumpa blog ni yang buat senarai tempat2 makan yang menarik, so aku nak share dengan korang.
Silalah singgah ke blog ni kalo rasa nak usya2 port2 berbuka yang baru, takkan laa asyik layan PARAM (pasar ramadhan) jek...



contoh example (eh, cam redundant jek ayat aku nih.. :p )

Ada gak poster2 :)

Korang ada tahu mana2 blog yg buat review pasal restoran gak? Sila lah letak kat bahagian komen ek... Thank guys.. u r d best.. :)

P/s: Makanan adalah nikmat syurga di dunia... :p Tapi kalo nak syurga yg kekal, jom fahami bacaan Al-Quran dari setiap butir  patah perkataan di sini.   (Bukannya terjemahan setiap ayat penuh macam biasa tu...) Kalau hadiahkan kepada ibu bapa kat kampung, sure dapat pahala kan? Hidup diberkati Tuhan akan sentiasa tenang dan happy.. :)



2 comments:

ayuri89nadia said...

teringin gak nak bbke kat lua..tp sayangny, ak jauh gler dr kl skg..MISH NY KAT UMAH!! nak blk kl..ley bbke kat lua..bosan berbuke kat uum la!!

khalidahmacambaguss~O_o said...

encik amin, jom blanja saye makan sini....:)