Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Thursday, August 19, 2010

Senarai website untuk beli tiket bas online : Transnasional - SANI - Maraliner - Supernice - Konsortium Semenanjung


Senarai website untuk beli tiket bas online:

http://www.saniexpress.com.my/

http://www.transnasional.com.my/

http://www.maraliner.com.my/

http://www.supernice.com.my/

http://www.kbes.com.my/

http://www.ticket4u.com.my/plusliner/

P/s: Jom baca Al-Quran edisi baru dengan tafsir setiap patah butir perkataan
 (Bukannya terjemahan setiap ayat penuh macam biasa tu...) KLIK SINI  
Kalau hadiahkan kepada ibu bapa kat kampung, sure dapat pahala kan? Hidup diberkati Tuhan akan sentiasa tenang dan happy.. :)



Sekadar berkongsi info :)


8 comments:

MOFASAD said...

gua sakit hati tngok bas sani tu

KunangKunang said...

info yg bagus...sape nak balik braye cpt2 la bl tiket k....lambat confirm la x blk kg...he2

Mr Noble said...

ok la tu. zaman skang sumer canggih, sumer ada website. kalu dulu2 kene pegi pudu laa nak dptkan tiket

Lady Qeen said...

sangat membantu saya! thanks!!

blog-tips-kurus said...

salam Maal Hijrah 1434H.. :)

wujud lagikah?

beli tiket bas online said...

anda boleh beli tiket bas secara online di website kami. diskaun sehingga 40% bagi syarikat bas terpilih. terima kasih

malaysia bus said...

Saya ingin berkongsi info dengan semua pengunjung blog ini. Anda kini boleh membeli tiket bas online dengan mudah dan murah di website kami. Nikmati diskaun sehingga 40% dari syarikat bas yang terpilih.

Sila layari malaysia bus atau tiket bas online.

Terima kasih buat admin!

samsul arifin said...

ha ape lagi sape yang dok luar tu baik booking awal-awal tiket bas dah dekat bulan pose ni pastu dah raye nanti kang sape yang lambat tak dapat balik raye pulak..