Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Tuesday, August 10, 2010

Aksi Seks Dalam Kereta (Kisah Benar)

Serius ini kisah benar.
Tapi malangnya ianya tidak berlaku pada aku...


Member aku pergi lepak makan kat Kota Damansara. Abis makan dalam kul 12.30-1.00 am. Dia parking kereta dekat je dengan Kedai Mamak kat situ. So, memang open laa tempat tu... Tengah reverse kereta tu, dia nampak kereta kancil kat belakang tu macam bergoyang2... Bila diusya betul2, memang ada 2 orang, laki n pompuan tengah buat aksi tersebut.

Wahh!! Kat tempat open camni pun diorang boleh buat projek!!

Aku: Pastu, ko buat ape Ray?
Ray: Aku jadi rasa takut, aku blah jer laa...
Aku: What the heck.... Kalo aku, aku turun kete n layann laa tengok aksi diorang... Apedaa??!!

Hahahahar.. Tapi time tu, member aku tu kuar dengan awek dia n a few friends.. mesti laa rasa segan sket...
Apsal aku xde time tu, rugi2...

P/s: Aku rasa selepas baca blog ni, mesti ramai yang usya2 lepak makan kat Kota Damansara kan? Kan? :p

6 comments:

diana said...

mesti ray tu teruna lagi kan?

Mr Noble said...

apa barang kalau setakat jadi penonton je! haha!

DaHLia said...

hahaha...

kalo masa study dulu, port Pantai Lido (sekarang Danga Bay) memang macam2 aksi... pernah aku jadi pencegah sekali...zaman2 nakal laa..kitorang suluh + ketuk dan lari beramai2 sambil ketawa berdekah2...

Shu Shinju said...

giler betul..kemaruk sgt la tu..

misyamissyou said...

eh..apakah? ishh..rase rugi pulak tu..hehee

mama zharfan said...

moga2 those yg kemaruk tu insaf lah - dh ramadhan pun..