Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Monday, August 16, 2010

Kenapa ramai orang cakap blog aku ni menarik ? Adakah sebab aku ini hensem?

                                                                              

Aku rasa terharu bila dah sampai 4 Bloggers bagi penghargaan kat blog aku yang xseberapa nih....
Adakah sebab aku ini hensem? Kenapa, xpercaya? cuba tengok screen shot di bawah?





Wakakak... giler ah ding dong... :D

So, setelah dipuji sedemikian rupa, aku pong join laa tag Award nih seperti dibawah.. :)

1. Thank and link the person that tagged you (ada 4 orang tau.. )
http://khalidahkuaci.blogspot.com/2010/07/award-yang-ke-2-trima-kasih-kpd-incik.html
http://misyamissyou.blogspot.com/2010/07/ohhkena-tag-intersting-bloghehe.html
http://mamaieta.blogspot.com/2010/07/interesting-blog-award.html
http://sihatimerahjambu.blogspot.com/2010/08/saya-dah-menang.html#more


2. Tag 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic



3. Contact that blogs and let them know they've been tagged
kalo xnak?hahahar.. nanti aku bagitau dorg ek... :)

4. State 7 things bout yourself

a) Aku buta warna, tapi mild jer... yg basic sume bole nampak... :p
b) Aku suka kentut, kan ke best bila lepas kentut?
c) Aku terer main basketball, pelik ker?
d) Aku suka sepah2 kan barang, pastu kemas balik... selepas 2,3minggu bersepah, barulah nikmat rumah/bilik yang kemas itu terasa....
e) Biasanye bile brg aku dah lunyai giler, baru aku beli baru (maksudnya aku ni berjimat cermat orangnyer..)
f) Mempunyai simptom2 CEO yg berjaya (konon)
g) Bercita-cita utk kawen 4! ngeeee...  :p

P/s: Sesekali melayan TAG ni layann~ gak.. :)

3 comments:

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

hahaha puji pujian di bulan ramadhan hehehe =)

kay-N said...

haha tang mane ensem????opss kidding..yele2 ensem laa..=pp

khalidahmacambaguss~O_o said...

x salah memuji...makhluk Allah suma ensem ye dak....hehe