Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Saturday, August 21, 2010

Kucing lepas kena cukur bulu : Caspian yg comel.. (photo shoot after lion shave)

Kucing ni memang sangat comel and adorable dengan bulu die yg lebat.. Tapi sangat agresif, suka gigit2 tumit kaki aku... Memang selalu laa aku jerit2 marah.. Hahahar.. :p

Beliau adalah seekor kucing yg gemok! Macam Garfield @ Puss in Boots dalam Shrek 4

Tapi, kerana masalah language barrier di kedai gunting rambut, beliau sudah tersalah cakap kat mamak tu, sila cukur kepada no.1 ... Maka, hasilnye adalah seperti di bawah ini:


1. Hasil selepas Lion Shave... seksi tak i? :p
2. Tengok pinggang I, rampingg kann? Auw..
3. Ini aksi sebelum sebelum dicukur sebenarnye... Ni time mandi...
4. Pantun dua kerat: Semua kasi cukurr, tinggal itu kepala dan ekorr...

credit to: http://candybar7.blogspot.com/

P/s: Ini adalah pertama kali first time aku tengok gambar kucing kena cukur bulu...

10 comments:

marina anakcikbob said...

seksa weh...
bulu tu utk die rs selesa..
tiba2 xde..
seksa die.. :(

mama zharfan said...

kesian tau mcm tu..kira mcm zalim+menyeksa binatang

Mr Noble said...

haha! mesti kucing tu kesejukan :D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sian kucing tu..sapa punya kerja ni

cahayachenta said...

laa... kesian dia kena shave..

kak ina kl said...

la..kecian kucing tu..

bulan puasa ni tak pernah lagi makan kat luar..tunggu semua anak berkumpul baru syok makan reramai.

khalidahmacambaguss~O_o said...

sebnanya aku dah biasa tgk kucing kene shave bulu ni...bukan sebab nak seksa atau fesyen kan dia ke apa...tp sebab bulu kucing yg panjang tu, serabut dan ada penyakit kadang2....so, jgn la salah faham yer...ensem apa kucen bogel...haha

Encik aMin said...

kucing tu mmg kena cukur bulu sbb ada kutu... itu je penyelesaian die sbb ubat kutu pun dah xberkesan...

:)

elmo blurb said...

hiarghh!
nape cukur die??
busuk betollah! grrr

Anne Boleyn said...

ehh mmg kucin awak ke ni. syg nya cukur bulu die. bayak bulu la best. hakhak. suka tengok kucing gemok. hehe :p