Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Monday, August 30, 2010

CONTEST - Teka KG??

Ni ada satu lagi contest utk disertai kat sini: http://www.scottishajjar.blogspot.com/
Jawapan aku ialah berat Erfan akan jadi = 10.155 KG

Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!


Info utk korang
berat Erfan masa lahir 2 July 2009 = 3.050kg
berat Erfan pada 12 July 2010 = 9.118kg
berat Erfan pada 31st August 2010 = ????kg

1) Open to ALL bloggers - [DONE]
2) Buat satu entry bertajuk "CONTEST - Teka KG??" - [DONE]
3) Letakkan banner contest di tepi sidebar blog dan juga entry korang 
(harus ada link back ke contest ini ye) - [DONE]

4) Blog PENAJA : - [DONE]

http://www.scottishajjar.blogspot.com/
(Wajib FOLLOW dan letak BLOGLIST or BANNER)

http://www.scottishior.blogspot.com/
(Wajib FOLLOW sukati korang nk letak BLOGLIST )

http://www.ohblogwani.blogspot.com/
(Wajib FOLLOW sukati korang nk letak BLOGLIST )
Senang je kan?

5) Boleh teka banyak kali untuk seorang blogger tapi kat lain2 entry k dan mesti
_._ _ _kg atau _ _ . _ _ _ kg
(wajib kepada 3 tempat perpuluhan tau!!)

6) Dah complete, tinggalkan link korang di ruangan komen entry nie. [DONE]




Pemenang yang paling TEPAT akan dapat:
* Hadiah HARI MERDEKA bernilai RM50
DAN sesi fotografi bernilai RM150 tajaan http://www.scottishior.blogspot.com/

Kalau tak ada yang tepat, yg paling hampir akan menang:
* Hadiah HARI MERDEKA bernilai RM30
DAN sesi fotografi bernilai RM50 tajaan http://www.scottishior.blogspot.com

Kalau ada lebih dari satu pemenang, LUCKY DRAW akan dibuat untuk tentukan sapa yang menang.
Tarikh tutup : 31 August 2010
(jam 11.59 p.m ERFAN akan ditimbang dan kita lihat siapa yang kena!)
*Terms and Conditions apply. Penaja berhak menukar hadiah kepada duit tunai.

4 comments:

aliesha kirana said...

Good Luck enchik amin.. heheeh.. AK rase jawapan tu btol..kui3x

ShaNaz Saadon said...

tq sudi join.. gud luck ya :)

Sharinginfoz said...

apa lagi contest time

ShaNaz Saadon said...

Tahniah,
Anda pemenang bg contest Teka KG??

sila click sini ya

http://scottishajjar.blogspot.com/2010/09/winner-contest-teka-kg.html

Tel/sms sy : 0192579610 or email danie_sid@yahoo.com untuk urusan hadiah :)