Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Monday, September 6, 2010

Review berbuka puasa Hotel UITM + Tips bowling

Hari tu aku berbuka puasa dekat Hotel Uitm, Shah Alam. First impression, dewan makan dia mmg chantek... ada Class ~



siap ada penyanyi tu... kalo x silap, makcik yg nyanyi ni adik Saloma ke, adik Sarimah... ntah..

Muka2 lapaq ~

Ni antara lauk2 yg ada...

Available menu: Nasi minyak, udang masak petai, daging kurma, ayam rendang, satay, kuih-muih, laksa, dessert, Rojak Buah, roti canai, etc. (Yg bold tu, mmg sodapp) Dengan harga RM40, okay laa. Cuma xde western food, n xde lamb...

Lepas melantak, kita kena lah exercise. Sepatutnya kita kena pergi terawih, tetapi tak tahu kenapa, tiba2 jek dah sampai kat sini... -->
Plaza Alam Sentral Bowling

Dan... hari ini dalam sejarah:
1. Aku mendapat markah paling rendah dalam sejarah bowling aku... 2 game, xde satu pun STRIKE! n hanya satu sahaja yg spare! (Alasan: Bola no 11 n 10 xde... :p )
2. Ada sekali tu, aku buat spin, bola dah masuk longkang, tetiba bola tu naik atas lane balik n kena pin!! Konpem professional bowler pun xbole buat camtu... :)

Sekian laporan saya, tima kasih..

P/s: Baru aku tahu Hotel UITM n Intekma Resort adalah 2 entiti di lokasi yg berbeza.. :)




3 comments:

Nor Lisma Amiruddin said...

student uitm sh alam sendiri x pernah makan kt uitm sh alam. maluuuu. hihi

Anne Boleyn said...

erkk.mcm mhl ler pulak 40 hengget...

Mr Noble said...

bola dah masuk longkang, tetiba bola tu naik atas lane balik n kena pin <-- i salute u!!