Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Wednesday, September 8, 2010

Bufet Ramadhan Al-Rawsha + Booking Telephone number

Kalo korang pernah makan kat Al-Rawsha di Jalan Damai? Ini ialah cawangan baru yg besar gilak dekat Bulatan kg pandan...

Kalo menghala ke taman maluri, tengok belah kiri. Sebelum restoran China Dragon..


Translation: al bufet al iftar - rm50 utk yg besar, rm 20 utuk yg kecil -
(besar bukan diukur dari diameter/kepadatan isi padu perut ye, :p )


first impression: lawa dowh.. ~


I love the interior design.. :)

Jom tengok makanan die plak. Banyak gak choice, sume makanan arab laa...
Ada nasi mandy, kebab, sup2, kuih2 manisan arab, beef spagheti, etc. Minuman air teh mint adalah terbaekk... Teh tarik tawar ala padang pasir.. :p

Syurga lamb... lembut dan berlemak dan bole diambik sesuka hati.

Tips: xyah amik ayam, xbest, lamb lagi best...
Tapi kan, nasi dia dah sejuk sket, so kurreng sket laa...


Kuih2 arab yg manis.. Yg macam apam balik tu best..


Ni pandangan dari atas lepas solat kat Surau di tingkat satu.

Overall okay laa, best gak lepak kat sini.

Untuk tempahan, sila telefon:
Reservation : 03-9200 6600
Office Tel : 03 - 9281 4584

Website diorang still dalam progress kat sini: http://www.alrawshakl.com/
Siap ada plan nak buat drive thru take away ni... canggih2... :)

P/s: Nak try makan kat Arab de Cafe Shah Alam and Restoran Saba plak...

5 comments:

bofoyengfeng said...

cambest je nih. gua kene terai ni.

mizzura said...

tak pernah try dine in kat restoran arab..org bagi jer pernah...good info..nak cuba try gak rasa best makan kat dlm restoran arab nih..

Peri PiA said...

wah nice la,kalo bkn ramadhan ade juge ke buffet kecik dan bsr ini?

divya chirsty said...

Nice Post..and your Content is good..
Web Design Company Bangalore
Web Designing Company Bangalore
Web Development Company Bangalore

Moorthy Machendran said...

Good Blog, Thanks for Sharing!!!

Top 10 Best Hosting | Inmotion Review | Siteground Review