Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Friday, September 24, 2010

Perbezaan iPhone 4 vs iPhone 3GS - Kelemahan iPhone :

Pada mulanya aku tak heran sangat dengan iPhone ni sebab video dia tak bagus, tapi baru aku tahu yg iPhone baru ni ada bole buat 3G Video Call, camera pun dah 5MegaPixel and bole amik video kualiti HD!!

And bateri pun tahan lebih lama.
Tapi ada dengar pasal iPhone 4 ada masalah signal yg boleh boleh tetiba ada drop call... Nanti kena tanya pengalaman user kat Malaysia camne....~

source: http://www.apple.com/iphone/compare-iphones/



Tapi satu je kelemahan iPhone yg aku tak suka, iaitu takde QWERTY fizikal keypad. Sebab aku rasa mesti typing aku jadi lambat sket kalo guna iPhone kan?? Mesti x feel sgt, huhu...

Satu lagi, skrin dia besar sangat laa... Nanti kalo browse Internet, semua orang dalam lingkungan 10 meter boleh tengok kita browse ape... Kan? heheh...

P/s: iPhone 4 or SE Vivaz Pro?

9 comments:

naz said...

memang hangat betul hari ni sebab iphone

Onelove...Jambu merah warna said...

pegi mid ke smlam?

Anna Boleyn said...

hana iphone tak bape mnat sngt. suka blackberry. ntah bile ley dpt nth. huhu

cleoputri said...

checkout the blackberry torch.

Encik aMin said...

naz: :)
one love: xpegi pun, huhu...
anne: apa laa yg bestnyer blackberry tu? skrin dia kecik sgt laaa.. :p

cleo: tapi blackberry torch do looks tempting, sbb skrin dia besar sket... :)

n i k l i s a said...

browse ape pon orang xleh tgok ke.. rilek sude..

cleoputri said...

encik amin, sblom ni cleo pon tak suke bb, tapi bila tgk bb torch tu, sriously mmg tergoda!!

Mr Noble said...

aku tgk ada org tu taip kat iphone laju je

sony ericsson rasanya xleh streaming video thru wifi

Termizi said...

Iphone mmg tak de qwerty fizikal keyboard, tapi dia ada intelligent keyboard. Masih smooth utk menaip. Kalau tak nak org lain nampak masa kita browsing, boleh beli tinted screen jenis private sebagai screen protector.