Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Thursday, September 9, 2010

Makanan terbaekk di Bazar Ramadhan Wangsa Maju (opposite LRT, depan Jusco)

Bazar ramadhan Wangsa Maju ni memang meriah, lebih meriah dari Taman Melati, tapi tak semeriah Taman Melawati.. :)
Menu2 yg ada, standard laa... Tapi aku nak share 3 mende yg paling best kat sini.

1. Air Buah Durian Belanda : Setelah jemu minum air2 biasa, air durian belanda kat sini memang best gilloss!!

Puding roti wangsa maju (dengan sos)
2. Puding Roti RM3.50 : Masa aku mula2 round, aku dah tertarik tengok puding roti ni, pastu bila patah balik tanya harga, mak oii.. mahalnye.. tapi kerana tekak aku berbisik "nak rasa, nak rasa..." aku pun beli gak ah... Ironi nya, aku lupa nak makan pun time berbukak hari jumaat tu, pagi Sahur Ahad baru teringat dalam peti.. Memang tahan lama n best giller!!

3. Awek lagi cun... lalalala... ~


Apa usya2? Tak hengat kurangkan pahala pose ker? :p

P/s: Selamat berbuka puasa, makan dengan ber adab, bukan biadap... :)

8 comments:

Sharinginfoz said...

memang sedap puding roti tu

DaHLia said...

adeh puasa dh abis..baru igt nk g beli esok puding tu.hehee

MOFASAD said...

SELAMAT HARI RAYA!!! :)

Peri PiA said...

bestnya...baazar tmn MELAWATI pon best!

mata2 opps

jus durian belanda,adehh nyaman nya

Zinedine Zaiddin said...

Wangsa Maju tu dah dekat2 area umah nenek aku la bro..umah kat sana ke?

Tak tau plak ada bazar ramadhan...hehehee

Mr Noble said...

selamat hari raya aidilfitri!

marina anakcikbob said...

adeh...da raya baru nak kata..

Encik aMin said...

sharinginfo: yezzz..
dahlia: hahahar.. tu la psal.. entry dah lama berkampung kat inbox, tp xpublish, huhu...
mofasad: maaf zahir batin..
peri pia: slamat hari raya..
zidane : taman melati, nnt hello2 laa.. :)
mr noble: maaf zahir btin...
marina: hohoho.. :p