Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Thursday, September 2, 2010

Ketepatan aku adalah sehingga 0.021kg !! Hebat kan?

Wah!! xsangka btul aku bole menang kontest lagi... Kalo tak percaya, boleh pergi tengok kat sini : http://scottishajjar.blogspot.com/2010/09/winner-contest-teka-kg.html .

Sebelum ni, aku dah menang kontest kat Dialog Rumah 4 Tingkat (sila klik) . Dan juga Contest Lucky Counter Number (sila klik gak) . So, ini adalah kemenangan yang ke-3~ :)

Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

Hasilnye, aku dapat hadiah nih:
Hadiah HARI MERDEKA bernilai RM30
DAN sesi fotografi bernilai RM50 tajaan http://www.scottishior.blogspot.com/

P/s: Sape nak temankan aku join sesi fotografi? (terbuka utk gadis2 sahaja..) :p

5 comments:

misyamissyou said...

wah..tahniah2!! boleh le bagi sikit ke-lucky-an(bukan kelakian yep.. :P) anda tu kat sy..hehee..leh sy menang contest plak..huhuu

blog-tips-kurus said...

TAHNIAH incik Amin!
awak memang bertuah & smart.. saya pon nak join ur contest. sila beri tunjuk ajar..la la la la.. wink!

diriku said...

waa..hebat2 smpai 0.021 kg tepat..he2..tahniah

aliesha kirana said...

haaaa..kan AK dh ckp.. boleh menang.. ekeke..blnje AK cpt..huhuh~

Anne Boleyn said...

wahh~ terror ek main2 teka ni. tahniah sbb menang.. :p