Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Wednesday, September 8, 2010

Contest Menang T-Shirt @ Lompat Tikam Blog

INI aDaLaH STiCKy pOsT : Untuk Entry Terbaru, Sila Lihat Entry di bawah... Tima Kaseh... :)  ~

First time buat contest, harap korang semua bagi sambutan... Hadiahnye ialah sehelai T-Shirt yg baru (bukan second hand yek..) :p



Syarat2nye ialah:

1. Buat satu Entry/Post utk jawab tugasan2 di bawah dengan tajuk Contest Menang T-Shirt @ Lompat Tikam Blog disertakan dengan link ke Contest ini : http://aminpunyastory.blogspot.com/2010/08/contest-menang-t-shirt-lompat-tikam_02.html

2. Tugasan Pertama: Pilih satu Entry yg korang suka dan bagitahu sebab korang suka entry tuh..
3. Tugasan KeDua: Bagi Komen tentang overall blog Lompat Tikam nih...
4. Tugasan KeTiga: Copy banner contest ni n letak dalam entry.


5. TAG 3 orang rakan anda n hasut diorang suh join kontest nih
 (kalo diorang tak termakan hasutan korang, xkesah laa, ahaks.. :P)

6. Digalakkan utk follow blog ni, supaya aku bole tahu apa perkembangan korang2 :)

Pastu, tinggalkan laa link korang kat ruang komen ni...
Senang kan?

Contoh Entry Contest bole tengok kat sini:
http://aminpunyastory.blogspot.com/2010/08/contest-menang-t-shirt-lompat-tikam.html

10 peserta yang terbaik akan dimasukkan dalam kotak undi. Dan cabutan undi akan dilakukan. Kalau penyertaan mendapat sambutan hangat, hadiah saguhati akan diberikan... :)

Gud Lak Guys !!

21 comments:

Encik aMin said...

Yeay yeay saya nak join...
ni link entry saya....

http://aminpunyastory.blogspot.com/2010/08/contest-menang-t-shirt-lompat-tikam.html

[ni sample je ek.. hoho..]

yaya said...

salam :)

yaya join :)

http://imlilbitcrazy.blogspot.com/2010/08/contest-menang-t-shirt-lompat-tikam.html

ezzati said...

t-shirt comel x..kaler pink x?

Zinedine Zaiddin said...

Dah selesai menulis entri..entah ape yg aku merapu pun xtau ar encik Amin. Ditulis ketika dalam keadaan mengantuk yang teramat dan sedang berhalusinasi. (*___*)



Contest Menang T-Shirt @ Blog Lompat Tikam

miSs Zie said...

okeh en.Amin..i'm done!!!hehehehe...

http://zieluvista.blogspot.com/2010/08/contest-menang-t-shirt-lompat-tikam.html

mama zharfan said...

salam

me dh join!

http://suzie284.blogspot.com/2010/08/contest-menang-t-shirt-lompat-tikam.html

eima said...

http://eima-contest.blogspot.com/2010/08/contest-menang-t-shirt-lompat-tikam.html

dah join ... TQ ....

Encik aMin said...

T-shirt bukan kaler pink laa zatie, huhu...

Thanks korang sebab Join kontest ni... :)

Tomato Gurl's Life said...

good luck to all contestant :)

tity said...

saya join contest
:)

http://hayatifadhzil.blogspot.com/2010/08/contest-menang-t-shirt-lompat-tikam.html

kodok hijau the ghost writer said...

takleh dapat baju pree ker? bagilahh plss

Khairi said...

kawe guno post kawe hok lamo buleh ko hahahaha. kawe tok berapo nak lapang ni, nnt2 malam2 kawe ngejas...

T shirt tuuuu...

Uruchimaru @ kf said...

lame lagi date line nnti hambe pikirkan..

salam..

selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak

ikhlas dri rkn blogmu :-
bloger Uruchimaru@kf

haszuraidah ishak said...

salam..

saya dah join..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/09/contest-menang-t-shirt-lompat-tikam.html

thanks..

Balqis said...

Salam..

http://putribalkish.blogspot.com/2010/09/contest-menang-t-shirtlompat-tikam-blog.html

ERSHAD said...

Melawatlah ye

http://ershadkadri.blogspot.com/2010/09/contest-menang-t-shirt-lompat-tikam.html

Momma Mia said...

kami join

http://alinalancontest.blogspot.com/2010/09/contest-menang-t-shirt-lompat-tikam.html

Thanks

mien said...

mien join

http://sneakershighheels.blogspot.com/2010/09/contest-memang-t-shirt-lompat-tikam.html

awk singgah ekh :)

LisaVsKhusairi said...

dh join..terjah yekk...http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/09/contest-menang-t-shirt-lompat-tikam.html

shazlis_xtrem@yahoo.com

misz myza said...

encik amin a.k.a Encik Lompat tikam..
saya join ya..

http://luckymyza.blogspot.com/2010/09/contest-menang-t-shirt-lompat-tikam.html

mien said...

encik amin, jemputla singgah blog :)