Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Wednesday, May 26, 2010

World Cup Jersey @ Jersi Piala Dunia 2010 (Part 1)

Aku tengah berkobar2 nak beli baju2 world cup ni... Tapi kena usya tengok dulu jersey terbaru diorang untuk Piala Dunia 2010 ni lawa ke tak kan? Erm... Jom layann ~


                       France

Russia ( ada corak bunga2 tu, macam batik plak...)
Tapi Russia tak masuk daa World Cup tahun ni, huhu....

Spain!! Team faveret nih!! Aku rasa yg ni jersi paling lawa skali kot... tapi agak kosong sket... :p

German... smart, tapi kaler putih agak membebankan utk aku yg mmg malas nak jaga kebersihan, huhu...

Nanti aku update lagi gambar jersey negara2 lain :)

Anda juga mungkin meminati Entry ini:

1 comment:

Sang Karipap said...

Baju away Germany la brader..stylo siot!!