Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Saturday, May 22, 2010

Sungai Kalumpang - the hidden heaven :p

A: Aku rasa boring laa, apa kata weekend ni kita pergi bermandi-manda dekat Sg Kalumpang.

B: Hah, nak pelempang?
A: SUNGAI KALUMPANG LAA!! meh aku lempang ko laju2...
B: Hahahar... lek2.. nnt aku blanja lempeng...
A: Ok, Jom!!

Ini adalah peta menuju ke Sungai Kalumpang :

Owh, sg kalumpang tu dkt dgn Tg Malim rupanye.... Daripada shah alam, dalam sejam perjalanan je, dah sampai...

Best nyer makan tepi sungai... Rasa cam orang asli kampung


sejuk wooo......

Air dia fresh siot... Bagus utk meneutralkan balik cas2 ion +ve -ve dalam badan.
Kalo korang sampai, bole pergi ke bahagian bawah sket (sebelah kanan jambatan). Sebab kat sini, ada port yg air dia dalam n laju. Serius best... :D

being one with nature ~ together with friends... :)

p/s: sesiapa ada Facebook tu, boleh laa add aku melalui badge di sebelah ----->
@ search je nama Lompat Tikam....

Adios aMigOs ~

4 comments:

Hafiz Ismi said...

Bestnya mandi sungai.. huhu~

farisazmi said...

sungai kalumpang bukan dekat selangor ke???? sorry sy dah ke sana beberapa kali...

Awek Tocang said...

wah..love your entry!
love trying new things at new places oso!

http://awektocang.blogspot.com
http://getawaychick.blogspot.com

Muhammad Safie said...

best gler..lme xmndi sg..