Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Sunday, May 30, 2010

ICT Shah alam




ICT Shah Alam. Satu tempat yg menarik untuk lepak dekat area seksyen 7. Tapi hanya pada waktu malam je laa, sebab tarikan utamanye ialah lampu2 yg sangat banyak, dan artistic. Ada bentuk pokok2 yg colourful, bentuk2 binatang, castle etc. Memang rugi woo kalo x pegi... :)

Tapi agak jem jugak laa time nak masuk ke tempat parking die. So, kena ready dari segi minda laaa, heheh...  But it's worth it... ~

4 comments:

anastasyea said...

memang colourful!!! Bestnye... Nanti nak pergi lah =)
ANaSTaSyeA: DiSebALik KaNtA CokLaT

r-mean said...

cantik tempat ni..lepak pun sodap ni~

jane said...

siyes ke kat malaysia ade tmpt camni???ekekkekekeek

Anne Boleyn said...

da 3 x gi sini..tu pun rs nk g lagi.. tmpat ni mmg best!! :)

p/s : jom dtg blog tengok pic2 ms kat youth festival! :)