Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Wednesday, May 26, 2010

Link Terbaekk utk minggu ini!

Rasa ingin berkongsi entry2 bloggers lain yg sangat menarikk utk dibaca seisi keluarga... ahaks.....


1. http://arm-kamikaze.blogspot.com/2010/05/buaya-muncul-kat-laut.html
Cerita pasal buaya kat laut Pantai XXX kat Melaka.

2. http://kachipemas.blogspot.com/2010/05/kambing-gurun-yang-selesa-hidup-di-atas.html
wah, gambar yg menarik pasal kambing gurun... mmg skillful laa kambing2 ni panjat gunung... tak seriau plak tgk kat bawah tu...

3. http://jiwarosak.blogspot.com/2010/05/kempen-anti-blog-melayu-3gp-traffic.html
Method membasmi masalah sosial negara yg menarik!

4. http://iamfia.blogspot.com/
Cara nak melupakan kekasih lama menggunakan teori  molekul air

5. http://fizal2310.blogspot.com/2010/05/telor-satu-bukan-dua-ke.html
Lawak lucah yg sempoi... :p

3 comments:

Fia Abas said...

wow, link aku msk skali ehehehe

terima kasih sbb sharing ngn org lain =)

skadar nk bkongsi ilmu yg aku jumpa secara xsngaja dlm majalah..sbb aku tau rmai kt luar sana mpunyai masalah yg sama..harap2 bguna+ dpt dimanfaatkan org lain juga sbb aku pon try, alhamdulillah berkesan+ sgt bagus aku rs..spt reborn plak =)

AbgFeroZ said...

thanks coz sudi baca post den dan promote2 lagi :)
akan ku blas jasamu..
ahaks :)

Abu Luqman said...

terima kasih ye bro...