Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Monday, April 12, 2010

No Strings Attached

Ya, inilah tajuk projek alpha season 2 utk minggu yang ke-7. Kalau nak diikutkan definisi semasa, istilah No Strings Attached ni selalu digunakan oleh Player2 (bukan atlet) , yg tidak suka kan komitmen. Just berkenalan dan berkawan utk suka-suka sahaja… Kalau istilah yg lebih nakal ialah, “Touch N Go”… Huhu…

Nasihat aku untuk para Player ialah, xbaik woo buat mende2 camni… Ada hukum karma yg akan membalas korang di muka bumi ini… Kalau xpun, kat akhirat nanti kena gak bro… or Sis…

Tapi dalam context ni, No Strings Attached merujuk kepada promosi terbaru Wiggy daripada P1 wimax dimana korang boleh pakai mende alah ni, tanpa sebarang kontrak!! Wah, aku rasa macam first time ada Broadband Provider yg tawarkan servis tanpa kontrak. Even modem Wimax 4segi aku tu pun, ada kontrak 2 tahun. So, sungguh untung laa orang yg baru nak register Wiggy ni… Jeles tul aku.. Kalo xpuas hati, terminate je terus.. no hussle bussle…

Dengan speed 600kbps, monthly subscription rm59 dgn maksimum usage 8GB utk sebulan. Nampak macam berbaloi kan?



Untuk maklumat lanjut, bole check sendirik kat website P1 : http://www.p1.com.my/wimax/wiggy_packages_ref.aspx

Utk para2 engineer, modem wiggy nie, diorang guna antenna MIMO (Multiple In Multiple Out) tau…. Aku ingat lagi pernah kena buat assignment tentang teknologi ni, canggih woo…












Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

3 comments:

Halizayana said...

huisshhh...nk beli tpi dh trlajak beli maxis la pulak...awat la benda ni P1 wimax ni lmbat sgt turun harga ari tu

Encik aMin said...

tu la psal... aku pun dah melepass nk amik wiggy nie, huhu...

ezzati said...

gud luck..sempat lg kot ni...

weit..tingin nk buat antenna..subject peberet aku dlu..huhu