Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Tuesday, April 13, 2010

Ada apa dengan Nuklear?

Semalam aku tengah register untuk masuk Learning Centre sebuah company yang menyediakan peralatan seperti Router, Switches, VoIP (voice over IP), PABX, etc. Memula register macam biasa je, tapi ada satu part ni , bila aku baca, rasa cam kelakar laa plak, huhu…. (cuba fokus pada no 3).
Kalau ya pun ada terrorist nak guna mende ni, takkan laa diorang nak mengaku kan? ahaks...


Nampaknya memang diorang serius untuk memerangi terrorist. Tapi, kat Iraq ari tue tak jumpa pun Weapon of Mass Destruction kan? Cuma America dapat bolot simpanan minyak Iraq je… Dan skang masih kecoh2 pasal Iran, kenape Israel boleh je ada Nuklear?

Dunia.. dunia… ~