Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Friday, April 9, 2010

Movie apakah yg membuatkan korang menangis? or tersentuh...

Sebenarnya xbanyak movie yg boleh menyentuh jiwa kental aku nih, heheh... tapi ada gak laa once in a blue moon. So, here are the list...

1. P/s: I love you
~ ada satu part yg m'buatkan aku terbayang macam mana kalau mak ayah aku meninggal...
   so, aku menangis sket.. lagipun aku tgk cite ni sorang2, so xde ego-mego, heheh... :p
~ aku suka soundtrack2 dlm cite ni, mmg "kena" giler dgn scene n mood die..
~ especially lagu dari the pogues- title: love you till the end..




2. The Notebook
~ romantik giler ah cite cinta dorg nih, smpi ke tua nih...
~ the world could conspire against u, but if its meant to be; fate will find a way.... wah... :)


3. ______________
~ sila isi tempat kosong dengan komen dibawah, heheh....

p/s:sila2 lah share ape movie yg korang rasa menyentuh jiwa.. bole laa sume org layan skalik...

8 comments:

kakngah said...

kabhi kushi kabhi gham..

Halizayana said...

the notebook xtngok lg...bru nk download...

ezzati said...

aku sama ngan org atas tu la kabhi kushi kabhi gam..hehe..

ko nangis???wauuu

Naim Isa said...

salam....

my best friend's wedding!!
p/s i love u pn best...but if dpt baca from the novel lebih xtra best!!

Encik aMin said...

zati: hahar.. menangis adalah satu medium utk membersihkan mata.. p/s: dlm hati ada taman.. :p

naim: tapi kalo baca novel lpas dah tengok movie, rasa cam dah xsuspens laa plak, huhu..

Maziah Saroni said...

One litre tears ~ muvee ada, drama pn ada (sbb kisah benar, so mmg sgt sedihla)
Koizora dan juga Tada kimi wo aishiteru

Sume cite jepun dan sume sangat menyayat hati T_T

Notebook pun sedih jugak Y_Y

DARI SEHARI KE SEHARI said...

en lompat tikan ader link x nk download citer p.s i luv u?

TIA FATIHAH said...

Baru2 ni saya tengok cerita Hachi: A Dog Tale...
Pasti menangis la kalau tgk.
Kisah kesetiaan seekor anjing yang sanggup menunggu tuannya yang telah meninggal dunia. Boleh baca disini alkisahnya sedikit sebanyak.

http://tiafatihah.blogspot.com/2010/07/hachiko.html

best sgt2...!!!