Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Sunday, March 7, 2010

PENGUMUMAN! Kepada pelanggan2 setia SS2 sri murni...

Aktiviti Weekend 1:

Aku baru tahu mende ni Jumaat lepas, bila aku pergi SS2 Sri Murni, rasa cam pelik sket.. Sebab apa meja xbanyak macam dulu? Rupa2 MBPJ dah kuatkuasakan arahan pd restoran ni utk letak meja maksimum hanya 20 meja shj, kalo x diorang akan sita satu kedai trus... WTF!



Apa salahnya kalo lebih 20 meja? Bukannye menghalang kedai2 sebelah tu pun, sbb mmg malam diorang dah tutup... xpaham2.. Politikus btul la...

Hasilnya, terpaksalah aku terpacak menunggu turn... sungguh demn skali...

Tapi kesabaranku ternyata berbaloi-baloi-baloi-baloi.... :D
Akhirnya dapat menikmati PIZZA DRAGON! Kelazatan intinya sungguh tak terkira...
Harga pun rm17 je dgn air Honeydew Special..



Sesape yg xpernah pegi tempat ni, mmg rugi laa sebab terlepas salah satu nikmat dunia, hahahar...
Korang just google je nama restoran ni, sure ada petanye...

Btw, yg ni plak namanye Roti Hawaii...
Bole tahan gak laa rasa die...



Lain2 menu special kat sini ialah Mee Raja, Spagheti Seafood, Double Lamb Chop...
Kalo ada sape2 nak suggest dish yg korang suke kat sini, sila2 lah komen yek..

..... Zass..~

3 comments:

DaHLia said...

xpernah gi pun sbb xsuka makan... <--tipooo sbnrnya :P

aminpunyastory said...

hahar... mana de org xsuka makan, huhu..
btw, apa favourite restoran ko ek?

wawan said...

asyik makan nsi goreng maryland je kalau p sana.. lainkali nak try pizza dragon laaaaaaaa

hehehe