Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Sunday, March 14, 2010

Mencari Jodoh Online


Mengayat awek bukannye susah sangat. Masalahnya nak jumpa awek yg ko rasa sesuai dengan ko, tu yg susah tu. Orang kata, biasanya jodoh kita ada dekat2 dengan kita je, bukan jauh2. Tapi yg dekat2 dengan rumah aku ramai Chinese je, camne tu?

Kalau nak cari awek dari "kawan kepada kawan" pun ok gak, tapi masa nak jumpa tu limited pada majlis2 kenduri kawen, birthday party, Rumah Terbuka je, so kebarangkalian untuk jumpa tu, agak terbatas. Jadi apa ikthiar lain?

Ada yg mencari jodoh kawan melalui laman2 sosial spt Friendster Facebook, http://www.ehoza.com/, syok.org, dan sebagainya. Masalahnye bila online ni, kadang2 bukan boleh percaya sangat... Aku pernah dapat gambar camni... menarik kan? heheh...



Bukan "barang" je baik rupa dia pun not bad gak laa.. ...........................................................................................................................................................


..........................................................................................................................................................



Hahahar... haru haru....

P/s: Look can be deceiving... :p

13 comments:

.khai. @ drcomot said...

haha igt gmbar lucah ape kau letak ni..
sekali laki daa~

parkbhuthe said...

muekekkekekeke malu aiii

ain_dira said...

cinabeng betol laaaa...

meera^da cute..*_* said...

dah tercarut aku depan laptop neh...haila ko nehhh

fiRdaNi said...

hahaha..
maknyahh kot..:P

ezzati said...

hahaa...aku ingat blog ko dh jd blog lusyah..hehe..

Sya Isya said...

haha..nasib baik aku istigfar je masa terpandang gambar tu ^_^. Teruskan juga baca sebab nak tahu apa kaitan dengan entry ni.

kawan saya bagitahu kat myj tempat orang cari jodoh. mungkin Amin leh try..

zam said...

adui....amin....

aku dah gelak da nie....boleh masuk VNS ehoza nie..

Din.. said...

takut aku tgk.hahaha

Xeera Nazira said...

aiyak.. ingt pic kontroversi ape la td.. skali laki.... =.="

aizatjohar said...

cet terkena akuh...haihhhhhhhhh

khalidahmacambaguss~O_o said...

comel...siap ada selulit lg...

jodoh ada dimana2 encik amin...terpulang mata nmpak ke tak...;)

Zon-G said...

hahahhahah... sampai begitu skali.....rosak mata aku pagi-pagi nie