Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Thursday, March 11, 2010

Mari melalak di Karaoke Amp Square Sunway Pyramid ...

Sekadar nak share tempat karaoke yg best dgn korang...

Bagi aku, kalo nak karaoke, tempat ni laa yg paling sesuai sebab die punya status tengah2 antara karaoke jamban dengan RedBox. Kalau karaoke jamban tu, sound system teruk, n kalo suara xsedap, memang segan sket laa sebab boleh kedengaran sampai ke luar n orang boleh nampak kita, huhu... :p

Redbox/Greenbox pulak memang laa best giler, tapi harga pun agak best mahal laa. Amp Karaoke ni dari segi kemudahan memang setaraf dengan Redbox, cuma collection lagu2 dia tak complete macam Redbox...

Di atas, ialah Rate Package yg ditawarkan...
PERINGATAN: Kalau diorang offer tidbits, sila tolak dan cakap xmau, sebab harga 1 kerepek saiz kecik ialah RM8! Sungguh xberbaloi kan, huhu...


Contoh bilik

Q: Apa die dulu 1, skang 2, kitorang 4?
A : Jawapannye ialah bilangan org yg diperlukan utk menyanyi lagu "Lagu Untukmu" dari Meet Uncle Hussein.
Sebab penyanyi asal dia sorang je kan (Lan), pastu bila Lan berenti, diorang duetkan Black dgn Vokalis Baru diorang, n bila kitorang nyanyi lagu tu, kena pass2 Mic smpai sume 4 orang nyanyi... HAHAHAR... seksa siot lagu tuh...




penuh perasaan kan ? huhu...



comel n cool... macam aku,ahaks.. :p

P/s: Hidup biar sedap... ~

3 comments:

aNoZ said...

aku pnah gi sini 2 kali je. x menarik sgt la. gaagga

ezzati said...

tak penah pegi...cool n cute..mcm ko???erkk

bloggersharkira said...

xpenah try lagi..tpi if xbanyak beza ngan redbox..boley than gak tempat ni..